| Seni Seviyorum Dese ? | |
|
+48seqHerprHe ==> TorNado <== CazZzqıR [d-Lr] sTtetik rock_for_peace chucky'nıNn qeLını ChuqY__GiirL. rocqoliq-emo BzzzT.! Nira. gökçe aLone_eMo double.maqnum dRamA_quEEn Rocqer_3mo çokgüzel qhan_rowq _dOom_ Lady_Nemo xxx_JuLiA_xxx3moJuqqxx inteqra JeLib0n puFuDuHeXe HellSpawn éRiss melankolik pesimist kRotiq_çiqOçiP e*m*r*e jam_ilkee Mélüqé bHAsakk pOsTs emo_boy_ WwHerONNcqA deejay roselyn Xx_JuquLeTa3m0_xX sheytan chromeleaf qhabush_qhis JéX** PasaqLuğ xD 4everythingforyo LuLu-DeaD-35 emo_ceren_ mannaq_cocuqh sNO_opY 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
emo_ceren_
Mesaj Sayısı : 1199 Yaş : 32 Şehir : EskİsEhiiR İş/Hobiler : Emoo, Metall, Emoo NicK : jerenimo <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : KişiseL iLeTi : çhOq MhudShuzm Hmde ChonQ :( :(
Sınavlaım faa qafm aqrıo :/ Kayıt tarihi : 21/04/08
Basarı Puanı: (85/100) Güclülük : (90/100) Seviye: (80/100)
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 17:39 | |
| öğğ sefmioum kie ony. alttaky alex evans seny sefio desm | |
|
| |
chromeleaf
Mesaj Sayısı : 875 Yaş : 33 Şehir : sdasda İş/Hobiler : dadsa NicK : dasdasdsa <center><B><font color=#fffff>Ta : Kayıt tarihi : 27/03/08
Basarı Puanı: (75/100) Güclülük : (85/100) Seviye: (85/100)
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 18:20 | |
| Olum sie get Gaymisin derim
Pişt alttaki Simone Simons dese sana ne dersin :?: | |
|
| |
sheytan
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 69 Şehir : anqara İş/Hobiler : müzik dinlemq NicK : sheqher <center><B><font color=white>Dur : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 18:29 | |
| sie x) ben mrtt'ı sebiom derimmm...xD alttaqii fatih üreq seni sebiom dese ne dersin..?x) | |
|
| |
emo_ceren_
Mesaj Sayısı : 1199 Yaş : 32 Şehir : EskİsEhiiR İş/Hobiler : Emoo, Metall, Emoo NicK : jerenimo <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : KişiseL iLeTi : çhOq MhudShuzm Hmde ChonQ :( :(
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 19:11 | |
| böğğ irennj alttaky iron maiden seny sebeore desm :@: | |
|
| |
Xx_JuquLeTa3m0_xX
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Şehir : saM^n eTeqüNün diBü xD İş/Hobiler : pHura sıqMas uLa NicK : qüLay Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 20:10 | |
| juNq ya$LıLaa yHaa xD aLddaqüé RihaNna seNü seBorm DéSé ? xD | |
|
| |
chromeleaf
Mesaj Sayısı : 875 Yaş : 33 Şehir : sdasda İş/Hobiler : dadsa NicK : dasdasdsa <center><B><font color=#fffff>Ta : Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 20:12 | |
| seny sebeore diye bir şey yok bi kere iron maiden grup olarak beni sevdiğini söylese ilk tepki kalp krizi tehlikesi olurdu herhalde ouofh Pavel Konvalinka seni seviyorum dese alttaki | |
|
| |
sNO_opY
Mesaj Sayısı : 2249 Yaş : 35 Şehir : İzmir-aLiaa İş/Hobiler : sieneee x)) =) :)) NicK : qroniq man!achq <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : Kayıt tarihi : 24/02/08
Basarı Puanı: (100/100) Güclülük : (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 20:15 | |
| - chromeleaf demiş ki:
- seny sebeore diye bir şey yok bi kere
iron maiden grup olarak beni sevdiğini söylese ilk tepki kalp krizi tehlikesi olurdu herhalde ouofh Pavel Konvalinka seni seviyorum dese alttaki , seny sebeore(seni seviyore) demek | |
|
| |
sNO_opY
Mesaj Sayısı : 2249 Yaş : 35 Şehir : İzmir-aLiaa İş/Hobiler : sieneee x)) =) :)) NicK : qroniq man!achq <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 20:18 | |
| almıım saol beni seven cok insan war onnar yeter bana :) alttaqi Nuri Alco seni sefiyorum dese...(Bi gazoza ne dersin yawrum) :hihihi: | |
|
| |
chromeleaf
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 20:23 | |
| - datu_3mojuq demiş ki:
- chromeleaf demiş ki:
iron maiden grup olarak beni sevdiğini söylese ilk tepki kalp krizi tehlikesi olurdu herhalde ouofh Pavel Konvalinka seni seviyorum dese alttaki ,
seny sebeore(seni seviyore) demek aslında seviyore diye bir şeyde yok :D sağol tercümen için nuri alço mu¿ dalardım direk herhalde Cassie Dallas seni seviyorum dese ne derdin alttaki¿ | |
|
| |
JéX**
Mesaj Sayısı : 535 Yaş : 33 Şehir : ank .. sen_? xD İş/Hobiler : femNsddLiqq ba$h hobm xD NicK : nappCann..NüfsuNamı qeCrrcen ? xD <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : KişiseL iLeTi : sewqiLm yoooqq :)) Kayıt tarihi : 24/04/08
Basarı Puanı: (75/100) Güclülük : (90/100) Seviye: (80/100)
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 21:18 | |
| Ya Yürü qiittt deriim :)
siBelcan Dese_?alttaqi Nbrsnn | |
|
| |
chromeleaf
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Salı 29 Nis. 2008, 21:47 | |
| - eMoJuqq** demiş ki:
- Ya Yürü qiittt deriim :)
aha o kız keşke gelse dese bana sibelcan mı? iğrenç sin döndürür k..ına tekmeyi basar gönderirdim Cristina scabbia sana seni seviyorum dese ne yapardın alttaki¿ | |
|
| |
emo_ceren_
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Çarş. 30 Nis. 2008, 02:24 | |
| - datu_3mojuq demiş ki:
- chromeleaf demiş ki:
iron maiden grup olarak beni sevdiğini söylese ilk tepki kalp krizi tehlikesi olurdu herhalde ouofh Pavel Konvalinka seni seviyorum dese alttaki ,
seny sebeore(seni seviyore) demek adminm ne güsl annamssn yha :) dou | |
|
| |
emo_ceren_
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Çarş. 30 Nis. 2008, 02:25 | |
| o khim nn slla gtsn alttaky almora seny sefio desm? | |
|
| |
Xx_JuquLeTa3m0_xX
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Şehir : saM^n eTeqüNün diBü xD İş/Hobiler : pHura sıqMas uLa NicK : qüLay Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Çarş. 30 Nis. 2008, 19:58 | |
| - chromeleaf demiş ki:
- datu_3mojuq demiş ki:
- chromeleaf demiş ki:
seny sebeore(seni seviyore) demek aslında seviyore diye bir şeyde yok :D sağol tercümen için
nuri alço mu¿ dalardım direk herhalde
Cassie Dallas seni seviyorum dese ne derdin alttaki¿ Allahım yine bir çok bilmişlik örneği sağol ya ben onu seni seviyorum diye yazmasını bilmiyodum bi bak bakalım bu sitede kim türkçe kurallarına uyuyor.sende diğerleri gibi benim gibi konuşanları TÜRK'lüğüne türkçesine yada buna benzer şeylerine sahip çıkmıyo diye yargılama acayip kafamı bozuyo hem türkçe konuşmasını hemde gerektiğinde TÜRK'lüğümü yansıtmayı en kralından yaparım neyse durduk yere polemik yapıp ban yemek istemiyorum .. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 06:29 | |
| ßu Sitede sayılı Türkçe konuşan olduğunu bizde biliyoruz. Sadece hiç birşey kazandırmaz. Haklı. Türkçeyi bozmak bence de hoş değil. Ayrıca sitede kimse uymuyor diye "sen veya biz" de uymamak durumunda değiliz. Bir süredir bende burdayım fakat bu şekilde yazdığımı hatırlamıyorum :D Dikkatini çekmemiş olabilir (: |
|
| |
PasaqLuğ xD
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 34 Şehir : İstanbuuL. İş/Hobiler : Müzik,pc. NicK : Yoook. <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : KişiseL iLeTi : Emo DeqiLim. (= Kayıt tarihi : 22/04/08
Basarı Puanı: (75/100) Güclülük : (90/100) Seviye: (70/100)
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 13:53 | |
| .. kişiyi de yazsaydn zuTh_ her neyse xD .. alttaqi marilyn manson seni sewiorum desE? | |
|
| |
Xx_JuquLeTa3m0_xX
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 15:52 | |
| - kara_melenk demiş ki:
- ßu Sitede sayılı Türkçe konuşan olduğunu bizde biliyoruz.
Sadece hiç birşey kazandırmaz. Haklı. Türkçeyi bozmak bence de hoş değil. Ayrıca sitede kimse uymuyor diye "sen veya biz" de uymamak durumunda değiliz. Bir süredir bende burdayım fakat bu şekilde yazdığımı hatırlamıyorum :D Dikkatini çekmemiş olabilir (: ya bak sizin türkçe konuşup konuşmamanız hakkında bişey demedim biz bize bişey kazandırıyo yada daha farklı bi konuma geçiyoruz diyede bişey yok ama şurda ayar oluyorum türkçe kurallarına uygun yazmamak türkçeye yada türklüğe sahip çıkmamak gibi bi şey de beni rahatsız ediyor.gerektiği yerde türkçe kurallarına uymayıda biliyorum.ama istediğim gibide konuşabilirim.hele bu sitede.şurda haklısın sen veya bir başkası türkçe kurallarına uyuyor diye bizde uymak zorunda değiliz.bu arada senin konuşman dikkatimi çekti.kimse beni türkçesine yada türklüğüne sahip çıkmıyo diye yargılama lüksüne sahip değil . neyse konu kapanmıştır ! | |
|
| |
roselyn
Mesaj Sayısı : 177 Şehir : yalova İş/Hobiler : müzik dinlemek film izlemek gezmek hepsi yalnız yapılırsa güzel ama NicK : gorgon Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 16:00 | |
| bu yaşta alkol komasına girmek istemiyorum derim :farao:
alttakii canımm :suspect: david desrosiers seni seviyom dese ne edersinn | |
|
| |
PasaqLuğ xD
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 34 Şehir : İstanbuuL. İş/Hobiler : Müzik,pc. NicK : Yoook. <center><B><font color=white>Dur : <center><B><font color=#fffff>Ta : KişiseL iLeTi : Emo DeqiLim. (= Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 19:13 | |
| .. bnde seny sewiorum derm heraLde xP .. alttaqi bill kaulitz seny sewiorm dese ne dersn ? :hihihi: | |
|
| |
PasaqLuğ xD
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 19:17 | |
| ya anlamadıım şey chromeleaf'e nooLuo :S onane bisim konushma tarzımızdn ! alla allah yha ! .. onu nie iLgiLendiri0?? allah'm ya ! adminLerde bu işe artk el koymasını rica edi0rmm! .. chromeleaf sürekli yasdıkLarımızı filn düzeltioo ! onaneyse :S | |
|
| |
chromeleaf
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 21:37 | |
| he bill mi :D elinden tutar götürür aksaray da hacı Mehmet amcaya verirdim.o ne yapcağını bilir :D alttaki Ulf Theodor Schwadorf seni seviyorum dese¿
bu arada çok istiyorsanız düzeltmiycem artık yazdıklarınızı | |
|
| |
sNO_opY
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 21:42 | |
| - chromeleaf demiş ki:
- PasaqLuğ xD demiş ki:
- ya anlamadıım şey chromeleaf'e nooLuo :S onane bisim konushma tarzımızdn ! alla allah yha !
.. onu nie iLgiLendiri0?? allah'm ya ! adminLerde bu işe artk el koymasını rica edi0rmm! .. chromeleaf sürekli yasdıkLarımızı filn düzeltioo ! onaneyse :S Ya Tabi düzelticeğim :D birinin arkasınızı toplaması gerek : tüm dünyanın imrendiği . okunduğu gibi yazılan bir dilimiz var bunu niye yobazlaştırıyorsunuzki tamam kısaltmalar olur .. anlaşılır olur ginede sürekli böyle yaparak..iyice kötü hale getiriliyorsunuz atatürk bu yüzden mi yaptı bu alfabe yi..Soruyorum size eğlenceli olabilir biraz ama dilmiizn nerden geldiğini bi araştırın bu hale nasıl ne şartlarda geldi biraz daha dikakt edin istiyorum sadece. kardesım bak burda herkes serbest.hangi birimiz günlük hayatta yazdıgımız gibi konusuyoruz ki ??? onun ıcın daha fazla büyütme hepimiz Türk'üz heralde burda yozlaştırma diye birşey yok + ikidebir bu konu hakkında tartısmayalım... :scratch: :scratch: | |
|
| |
chromeleaf
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 21:45 | |
| [quote="datu_3mojuq"] - chromeleaf demiş ki:
kardesım bak burda herkes serbest.hangi birimiz günlük hayatta yazdıgımız gibi konusuyoruz ki ??? onun ıcın daha fazla büyütme hepimiz Türk'üz heralde burda yozlaştırma diye birşey yok + ikidebir bu konu hakkında tartısmayalım... :scratch: :scratch: artık baş edemeyeciğimi bende anladım Tmm Chanlaruuumm Srbsttsi>Nüüüz desem :D | |
|
| |
mannaq_cocuqh
Mesaj Sayısı : 695 Yaş : 35 Şehir : no cıty (dé!$L!) İş/Hobiler : pichliq NicK : pich <center><B><font color=white>Dur : KişiseL iLeTi : söz bitti artık susma zamanı.. Kayıt tarihi : 21/03/08
Basarı Puanı: (75/100) Güclülük : (70/100) Seviye: (80/100)
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Perş. 01 Mayıs 2008, 21:49 | |
| [quote="chromeleaf"] - datu_3mojuq demiş ki:
- chromeleaf demiş ki:
kardesım bak burda herkes serbest.hangi birimiz günlük hayatta yazdıgımız gibi konusuyoruz ki ??? onun ıcın daha fazla büyütme hepimiz Türk'üz heralde burda yozlaştırma diye birşey yok + ikidebir bu konu hakkında tartısmayalım... :scratch: :scratch: artık baş edemeyeciğimi bende anladım Tmm Chanlaruuumm Srbsttsi>Nüüüz desem :D sen demesende serbest burda herqes merak edme.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seni Seviyorum Dese ? Cuma 02 Mayıs 2008, 06:46 | |
| vay ciddimisiniz ya? zaten bişey kazandırıyor demedik bizde. ama Türküz diyorsak niçin Türkçeyi bozuyoruz? gereksiz ve anlamsız :lol!: ayrıca iStnbLda genelde böyle konuşuyorlar ;) kanka ne kadar sende böyle oLsanda. beraber bi çok kez bu tür konuşanlarla karşılaştıqımızı inkar edemezsin. Oyun için : Ulf Theodor Schwadorf bana dese?! -banane ya bas git derdim :P Mike Shinoda seni seviyorum dese? |
|
| |
| Seni Seviyorum Dese ? | |
|